L’actualitat

< Tornar al llistat

JORNADES PER A FOMENTAR L’ESPORT ENTRE ELS JOVES

20/05/2019

El passat divendres 10 de maig es van celebrar dues de les jornades esportives emmarcades dins del Pla Educatiu d’Entorn.

Per una banda, els alumnes de sisè de primària del municipi i dels Hostalets de Pierola es van trobar en les instal·lacions esportives municipals del Passeig del Prat per dedicar el matí a la pràctica del hanbol. Uns 240 alumnes van practicar aquest esport repartits en diversos equips.

Per altra banda, a l’INS Guinovarda es va organitzar la XIII trobada esportiva convidant els centres d’educació secundària de la zona. En aquesta hi participen els alumnes de 4t d’ESO en diverses disciplines esportives i els alumnes d’altres cursos participen en l’organització i ambientació.

Les jornades volen promoure l’activitat física entre els joves així com els valors que l’esport fomenta, a banda també potencia que es creïn nous espais de convivència i relació entre els alumnes de les  diferents escoles del municipi. 

Totes dues van destacar pel bon ambient i el gaudi de la pràctica esportiva entre els estudiants.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.