L’actualitat

< Tornar al llistat

COMMEMORACIÓ DEL MIL•LENARI DE L’ERMITA DE LA CREU DEL CREIXÀ A L’ESCOLA CREIXÀ

16/05/2019

L’escola Creixà ha volgut commemorar el mil·lenari de l’ermita de la Creu de Creixà amb una sortida ben musical. Alumnes, mestres i famílies es van desplaçar fins els exteriors de la capella fent una batucada amb instruments realitzats a l’escola.

Allà van aprofitar per tancar el projecte UIUI (Un Infant, un instrument) que per tercer any consecutiu s’ha realitzat en el centre. Els alumnes de cicle superior van fer una presentació, explicant els orígens de l’ermita i explicant la seva experiència personal sobre aquest projecte. Finalment els alumnes de cicle mitjà, els beneficiaris del projecte, van explicar quins instruments tocaven i quines son les seves parts. Després van fer un concert on es van poder escoltar tres peces musicals: Kalinka, una cançó russa escrita el 1860 pel compositor Ivan Lariónov, Frère Jacques una cançó infantil francesa i finalment la cançó Havana de la cantant Camila Cabello.

La commemoració va acabar amb un esmorzar de germanor pels voltants de l’ermita.

Des de l’ escola volen agrair, a l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases, la seva implicació i dedicació en el projecte que els ha permès iniciar-se en la pràctica musical i aprendre els fonaments musicals bàsics, compartint tots els beneficis que aquesta disciplina artística ofereix.

Arxivat a: Escola Creixà

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.