L’actualitat

< Tornar al llistat

TERCERA EDICIÓ DEL CROS DE L'ESCOLA HEROIS DEL BRUC

15/05/2019

Més de 250 persones van participar en aquesta jornada esportiva organitzada pel centre educatiu

El passat diumenge 12 de maig, l’Escola Herois del Bruc va organitzar la tercera edició del seu cros escolar. Un total de 253 persones ―entre pares, mares i alumnes― van participar en  aquesta iniciativa, que va comptar amb el suport del Consell Esportiu de l’Anoia, l’Ajuntament de Piera i l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) Herois del Bruc, a més dels comerços i empreses patrocinadors.

Com en anteriors edicions, la prova es va realitzar a l’entorn del centre educatiu, amb diverses categories i recorreguts segons l’edat de les persones participants. Tothom va rebre una bossa amb obsequis un cop finalitzada la cursa. Durant la jornada es va oferir un servei de bar que va anar a càrrec de l’AFA.

Des de l’organització s’han mostrat molt satisfets amb el desenvolupament de la prova, tant per la participació de les famílies com pel bon ambient que es va viure en tot moment. Escola i famílies esperen repetir aquest èxit l’any vinent.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.