L’actualitat

< Tornar al llistat

L'ESCOLA APIÀRIA DONA SUPORT A L'ONG SAVE THE CHILDREN

13/05/2019

Aquest dijous 16 de maig organitza un acte per a explicar la tasca que fa l’organització per a garantir la seguretat a les escoles de països en conflicte

Amb el lema 'No a la guerra contra la infància. Escoles segures', l'escola Apiària organitza un acte de suport a l'ONG Save the Children i a la tasca que aquesta organització realitza amb l’objectiu que les escoles dels països en conflicte siguin segures.

L’esdeveniment serà dijous dia 16 de maig a les 16.45 hores i estarà obert a tota la ciutadania. Està previst que els alumnes de l'escola aixequin les mans per dir no a la guerra contra els infants i es llegeixi un manifest. L'objectiu és lliurar el manifest signat a la trobada de ministres d'afers estrangers prevista per al pròxim 28 de juny.

Save the Children

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.