L’actualitat

< Tornar al llistat

NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER AL TRANSPORT ESCOLAR

10/05/2019

L’Ajuntament ofereix subvencions a les famílies de l’INS Guinovarda i de l’escola Herois del Bruc.

El consistori pierenc ha aprovat les bases d’una nova convocatòria d’ajuts per a les famílies pierenques que durant el curs 2018-2019 han utilitzat el servei de transport escolar que gestiona el Consell Comarcal. L’Ajuntament destina una partida de 36.000 € per als estudiants de P3 fins a 4t d’ESO de l’INS Guinovarda i de l’escola Herois del Bruc als quals, segons la normativa d’ús del servei, no els correspon la gratuïtat del transport. Els ajuts pretenen afavorir la igualtat d’oportunitats educatives i avançar en la cohesió social, al mateix temps que es redueixen les desigualtats per qüestions geogràfiques.

La quantitat de l’ajut dependrà de les tarifes aprovades pel Consell Comarcal de l’Anoia. El consistori pierenc subvencionarà el 33,33 % del cost del servei en el cas del primer fill o filla, i el 100 % en el cas del segon o més.

Per poder optar a aquestes subvencions l’alumne haurà d’estar empadronat a Piera, no tenir cap altre ajut per aquest mateix concepte, ser usuari del transport escolar i estar al corrent del pagament del servei. Les famílies interessades tenen temps fins al 28 de juny de 2019 per a presentar la sol·licitud.  I fins el 30 d'agost de 2019 per a presentar la justificació. Els impresos oficials es podran trobar al Centre de Serveis La Bòbila i al web www.pieraeduca.cat.

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.