L’actualitat

< Tornar al llistat

LA CAPUTXETA TANCA EL CICLE ANEM AL TEATRE 2018-2019

09/05/2019

La companyia Samfaina de Colors va fer una passejada pel calendari a través d’un llibre de poemes de Miquel Martí i Pol.

Els cistells de la caputxeta ha estat la darrera obra del programa Anem al teatre d’aquest curs escolar. El passat dimarts dia 7 de maig, els alumnes més petits de l’escola Les Flandes van gaudir d’aquesta representació acompanyats d’alumnes de Masquefa i Vallbona d’Anoia.

La companyia Samfaina de Colors va fer una passejada pel calendari a través del llibre de poemes Per molts anys!, de Miquel Martí i Pol, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. El duet va cantar diverses cançons assenyalades per a cadascuna de les principals dates festives. El famós cistell de la Caputxeta, però, no n’era un de sol, sinó dotze: un per a cada mes de l’any. Els alumnes van gaudir amb una barreja de diferents llenguatges artístics com el teatre, la música, la dansa i la poesia, entre d’altres.

Aquest curs han estat uns 1.200 alumnes pierencs d’educació infantil i primària els que han gaudit d’un total de nou espectacles oferts en el marc d’aquest programa. Anem al teatre està organitzat directament per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració dels ajuntaments. Aquest curs l’aportació municipal ha estat d’uns 3.500 €, uns diners que contribueixen a abaratir el cost que suposa per als alumnes l’accés a aquestes obres.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.