L’actualitat

< Tornar al llistat

L’ESCOLA LES FLANDES DEDICA UNES JORNADES A FAVOR DEL MEDI AMBIENT

08/05/2019

L’escola Les Flandes va dedicar els darrers dies d’abril a conscienciar sobre la necessitat de cuidar el nostre medi. Sota el títol Expressa’t a favor del medi ambient es van articular una sèrie d’activitats que van incloure a tots els infants del centre i on la tasca principal va ser reflexionar sobre la necessitat de cuidar i mantenir el bé comú que disposem i que ara mateix es veu amenaçat.

La voluntat del claustre va ser connectar el projecte d’escola de l’ecosistema amb les reflexions sobre com cuidar i valorar l’entorn en el que vivim. Tota aquesta tasca educativa es va  vehicular per mitjà de les disciplines que la neuroeducació considera clau pel desenvolupament dels infants: art plàstica, dansa, música i activitat física.

Les activitats van estar adaptades al nivell dels alumnes de P3 a 6è i van afavorir la implicació i participació de les famílies amb dues propostes grans. La primera d’elles va ser una cursa atlètica on cada infant corria a favor d’un objectiu mediambiental; i l’altra, va consistir en una exposició per tots els racons de l’escola on es mostraven totes les activitats que es van anar realitzant en el transcurs de la setmana.

Des del centre es vol agrair l’alta participació de les famílies en totes les propostes que l’escola va oferir, potenciant  així l’enriquiment de tots els agents implicats.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.