L’actualitat

< Tornar al llistat

RECONEIXEMENT ALS MILLORS TREBALLS DE RECERCA DE L'INS GUINOVARDA

07/05/2019

Diumenge dia 5 de maig es va celebrar l’acte de lliurament dels premis TREC en els quals participen els alumnes de 2n de Batxillerat del centre.

Els premis TREC han arribat a la seva dotzena edició amb l’objectiu de reconèixer els millors treballs de recerca realitzats per alumnes de 2n de Batxillerat de l’INS Guinovarda. Els guardons pretenen fomentar el seu esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i fer un reconeixement a la tasca educativa que es duu a terme als centres educatius.

El passat diumenge dia 5 de maig es va celebrar l’acte de lliurament dels premis TREC. El jurat va atorgar els següents reconeixements:

1r Premi de temàtica general

  • La química dels cosmètics de Maria Simó Soteras

Accèssits:

  • La inversió en borsa d’Alicia Morales Mateo.
  • Contemporanis a la nostra història. Catalunya en totes les seves vessants de Marc Rodríguez Caballero

1r Premi de temàtica local

  • Els viatges de Sança  de Yaiza Carnicer Muñoz

Mencions d’honor:

  • Teoria de grafs d’Ismael Benítez Martínez
  • Els sistemes electorals d’Erik Gutiérrez i Domínguez
  • La sexualitat. Coneixem totes les orientacions sexuals? d’Andrea Seligrat Lasheras

L’acte va comptar amb l’actuació musical d’un duet de violins de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i amb les intervencions del coordinador de batxillerat de l’INS Guinovarda, Joan Ordi; la directora del centre, Isabel Solé; el regidor d’Ensenyament, Josep M. Rosell; i de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid. Durant els parlaments es va felicitar als participants per la qualitat dels seus treballs i es va destacar que són models a seguir pels alumnes de secundària i pels que iniciaran una nova etapa d’estudis postobligatoris el proper curs.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.