L’actualitat

< Tornar al llistat

LLIURAMENT DE PREMIS DE LA SETENA EDICIÓ DELS JOCS FLORALS

25/04/2019

Durant l’acte, celebrat dimarts 23 d’abril, es van conèixer els guanyadors dels premis Tracta’m de tu que volen fomentar el bon tracte envers la gent gran

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el teatre Foment de Piera va acollir el lliurament de premis dels VII Jocs Florals i dels II premis Tracta’m de tu. L’acte es va iniciar amb l’actuació musical del grup de gospel de l’Aula Municipal de Música i amb la benvinguda del regidor d’Ensenyament, Josep Maria Rosell, que va destacar la importància d’aquests premis i del reconeixement a la creativitat i excel·lència dels alumnes participants.

En primer lloc es van atorgar els premis dels Jocs Florals en les categories de prosa i poesia tant de primària com de secundària. El jurat va haver d’escollir entre els treballs presentats per alumnes de cicle superior de primària i cicle inicial de secundària dels centres escolars del municipi: Escola Les Flandes, Escola Herois del Bruc, EA Apiària i Escola Creixà, INS Guinovarda i INS  Salvador Claramunt.

Tot seguit es van lliurar els premis Tracta’m de tu que pretenen incentivar la participació dels joves en el projecte ‘Tracta’m bé’ amb l’elaboració d’un vídeo sobre el bon tracte envers la gent gran. El projecte promou l’intercanvi intergeneracional, fins al punt que els guardonats van rebre els reconeixements de mans dels membres del Consell de la Gent Gran que aquest any, per primera vegada, han col·laborat com a membres del jurat. Aquesta és la segona edició d’aquests premis que han tingut un gran èxit de participació amb 35 audiovisuals presentats i amb representació de  tots els centres de secundària del municipi. 

L’acte va finalitzar amb el reconeixement de la feina feta per part de la regidora de Joventut, Neus Núñez, i amb l’actuació musical del grup de gospel.

L’Ajuntament de Piera, dins del Pla Educatiu d’Entorn (PEEP), organitza cada any els Jocs Florals i Literaris Escolars i els premis Tracta’m de tu destinats a promoure la creativitat de l’alumnat, l’educació en valors i donar a conèixer la tasca que es fa dins dels centres educatius. 

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.