L’actualitat

< Tornar al llistat

FINAL DE LA II EDICIÓ DEL PROJECTE ESPORTS DE L’ALUMNAT DEL PFI - PTT

08/04/2019

El passat 29 de març els alumnes dels PFI-PTT d’Igualada, de l’Anoia Sud i de la Mancomunitat de Municipis de l’Alt Penedès van participar en la segona jornada del projecte “Els Valors en l’Esport”.

La trobada va constar d’una primera part amb una competició atlètica per equips formats per l’alumnat PTT dels diferents perfils professionals, seguit d’un partit de futbol sala i de bàdminton, dirigits per l’alumnat del cicle formatiu d’activitats fisicoesportives de l’Institut Milà i Fontanals d’Igualada. Tot seguit, es va celebrar un acte de cloenda on les autoritats presents van parlar a l’alumnat de la importància dels valors en l’esport, com aplicar-los a la seva vida quotidiana i els van encoratjar a continuar treballant pel seu futur, des del respecte, la superació personal i el treball en equip. La jornada va finalitzar amb el lliurament de premis a tots els participants, realitzats pels propis alumnes, cadascú en la seva modalitat i amb un aperitiu de comiat.

Aquest projecte, potencia la relació entre alumnat de diferents perfils professionals i de diferents poblacions properes a través de l’esport, una eina que serveix al professorat docent per treballar molts aspectes de la vida.

Com en l’edició anterior, ha tingut una molt bona acollida i participació per part de tot l’alumnat i tot l’equip docent que ho ha fet possible.

 

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.