L’actualitat

< Tornar al llistat

EL CONSELL D’INFANTS I ADOLESCENTS DE PIERA TREBALLA PEL MUNICIPI

01/04/2019

El passat dimecres 20 de març va tenir lloc una nova sessió del Consell d’Infants i Adolescents de Piera per a continuar treballant en els encàrrecs que se’ls ha fet des del consistori per aquesta legislatura.

Els membres més grans, els grup de secundària, va estar treballant en el disseny de l’exposició que se’ls ha encomanat sobre l’ús i l’abús que en fa la societat sobre les Tecnologies de la informació i comunicació (TIC). Aquests joves han fet fotografies sobre aquesta temàtica que exposaran pels carrers de la Vila amb motiu de la Fira del Sant Crist. Fotografies que convidaran a la reflexió sobre com emprem les TIC en el dia a dia.

Els consellers de primària van desplaçar-se fins al parc Víctor Riu per fer un inventari dels elements que s’hi troben  i fer els amidaments necessaris per a elaborar un disseny i una proposta de com voldran que sigui aquest parc tenint en compte les limitacions pressupostàries, d’espai i reglamentàries. En la propera trobada revisaran catàlegs de diversos proveïdors per veure quins elements de joc encaixarien millor en aquest espai.

Els dos grups de consellers van aprofitar l’estona que comparteixen plegats per a treballar i reflexionar sobre els drets dels infants que recull la convenció dels Drets dels Infants de l’ONU.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.