L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADA INFORMATIVA UMANRESA-UVIC-UCC

29/03/2019

Els dies 28 1 29 de març els alumnes de 2n de Batxillerat de l’INS Guinovarda van assistir a una xerrada informativa impartida per membres del campus Manresa (UManresa) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Van conèixer l’oferta formativa de la UManresa: graus universitaris, Cicles Formatius de Grau Superior, etc. També van tenir l’oportunitat d’informar-se sobre les instal·lacions del campus i els serveis que ofereix als estudiants que vulguin formar part de la Universitat del Bages.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.