L’actualitat

< Tornar al llistat

PARLEM DE L’ALCOHOL

29/03/2019

Durant el mes de març, els alumnes de 1r d’ESO, batxillerat, cicles formatius van participar en el taller Parlem de l’alcohol, organitzat per la Fundación Alcohol y Sociedad.

El taller es va adaptar als diferents nivells acadèmics i va apropar l’alumnat a les diferents cares que pot tenir l’alcohol. Es va parlar sobre els motius pels quals el jovent no ha de beure alcohol, les conseqüències de l’abús de l’alcohol a curt i llarg termini, el perill de la conducció amb alcohol, els mites i la realitat sobre l’alcohol, etc.

El taller Parlem de l’alcohol forma part del programa pedagògic que la Fundació, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, ha elaborat per informar joves, famílies i professorat sobre la prevenció del consum de l’alcohol.

Davant de l’alarmant consum d’alcohol del jovent, aquests tallers pretenen assolir els següents objectius: eliminar els hàbits inadequats a l’hora de consumir-lo, reduir el nombre d’adolescents que en beuen, endarrerir l’edat d’inici de consum i minimitzar la quantitat que consumeixen els nois i noies que ja en beuen.  

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.