L’actualitat

< Tornar al llistat

TALLER D’INTERPRETACIÓ POÈTICA

18/03/2019

El 15 de març els alumnes de 1r de Batxillerat de l’INS Guinovarda van participar en un taller d’interpretació poètica al Caixa Fòrum de Barcelona.

En aquest taller els alumnes van treballar, juntament amb un actor, la música del poema, el to de veu, el gest dels versos i apreciar la manera que tenen les paraules de transmetre'ns sentiments quan les interpretem amb el ritme, la dicció i la puntuació precisos. A través d'una tria de poemes de diferents registres i fragments d’alguna peça teatral, van aprendre a escoltar la veu del poeta i a interpretar-la amb emoció.

L’objectiu d’aquest taller va ser que els alumnes aprenguessin a identificar els elements del llenguatge i de les paraules que serveixen per transmetre sentiments, interpretar i desxifrar la simbologia del poeta a través de l'observació i la reflexió i a gaudir així de les experiències i les creacions culturals.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.