L’actualitat

< Tornar al llistat

LES TRES COOPERATIVES DEL PROJECTE CUEME JA TENEN ELS PROTOTIPS

18/03/2019

Els alumnes de cinquè de l’escola Les Flandes continuen treballant en les tres cooperatives que han creat per tal de fomentar el seu esperit emprenedor i aprendre el funcionament d’una cooperativa.

El passat 26 de febrer els alumnes van presentar els prototips que volen produir a les tècniques que gestionen el projecte, una representant del Consell Comarcal i una altra de l’ajuntament de Piera. En aquesta presentació les tècniques els van fer plantejar-se qüestions com temps de producció, cost d’elaboració, com faran estudi de mercat, si han pensat en la campanya publicitària, etc. Cada cooperativa produirà diversos productes que comercialitzarà per tal de treure uns beneficis que  destinaran a una activitat grupal i la resta faran un donatiu a l’Associación Española Contra el Cáncer (AECC). 

Abans de començar la producció, els alumnes estan realitzant un estudi de mercat i el passat 14 de març van visitar el centre logístic de la Cooperativa Abacus per tal de conèixer de més a prop el funcionament d’una cooperativa amb molts anys d’experiència. Allà van rebre una exposició sobre el funcionament d’aquesta i després van fer una visita guiada per part de les seves instal·lacions.  L’ajuntament de Piera, per tal d’impulsar aquets projecte, ha finançat el desplaçament dels alumnes a la cooperativa situada a Vilanova del Camí. 

El Projecte de Cultura Emprenedora (CUEME) està impulsat per la Diputació de Barcelona junt amb el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Piera.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.