L’actualitat

< Tornar al llistat

FOMENTANT ELS VALORS EN L'ESPORT

12/03/2019

Professionals de la comarca de l’Anoia van participar en una trobada durant la qual van exposar la seva història de vida

El passat dia 1 de març, en el marc del projecte ‘El valors en l’esport’, l’alumnat dels PFI-PTT d’Igualada, de l’Anoia Sud i de la Mancomunitat de municipis de l’Alt Penedès van participar en una trobada a la Societat Foment de Piera. L’objectiu era promoure els valors del respecte, la humilitat, l'esforç, la superació, l'ambició, el treball en equip i el fet d'aprendre dels errors i fomentar els valors positius que influeixen en el creixement personal del jovent.

Professionals de la comarca de l'Anoia van exposar  la seva història de vida com a esportistes o relacionada amb el món de l'esport. Els alumnes van gaudir de les experiències d’en Carlos Vico, especialista en supervivència extrema; van escoltar ‘Com decideixo?’,  a càrrec de la periodista pierenca de Catalunya Ràdio,  Maria Guixà; i van conèixer el també pierenc Isaac Mateos, subcampió de d’Espanya de ciclisme adaptat. A partir de la seva ‘Superació personal basada en l’esport’, l’alumnat va poder conèixer el funcionament de la seva handbike, que gentilment va portar a la jornada. Els ponents van ser obsequiats amb una rosa de ferro, elaborada per l’alumnat de fabricació mecànica i embolicat pels alumnes de comerç.

El projecte finalitzarà el proper 29 de març amb un jornada esportiva a l’Estadi Atlètic d’Igualada. En el marc d’aquesta jornada es farà el lliurament de premis que anirà a càrrec d’autoritats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament d’Igualada i de tots aquells que integren la Xarxa TET de l’Anoia Sud i la Mancomunitat de l’Alt Penedès.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.