L’actualitat

< Tornar al llistat

EXPOSICIÓ “UN DIA SERÉ GRAN, MOLT GRAN” A LA BIBLIOTECA

12/03/2019

Els alumnes de primer de primària de l’escola Herois del Bruc i l’escola Apiària han treballat de ple en el projecte "Tracta’m bé" i el resultat és una mostra de dibuixos que s’exposen a la biblioteca de Piera fins el proper 30 de març.

A partir del lema Un dia seré gran, molt gran els alumnes han treballat per acabar reconeixent la vellesa com a una etapa més de la vida de les persones i de la seva pròpia vida. A partir de l’empatia i el reconeixement s’han posat a la pell d’una persona gran imaginant-se com seran ells en aquesta etapa.  

Els alumnes van participar en una xerrada de sensibilització on se’ls va mostrar que el col·lectiu de la gent gran és molt divers (gent gran molt activa, gent gran depenent, gent gran que treballa, gent gran que cuida, gent gran solitària, gent gran molt oberta, ....).

Per altra banda, els alumnes de secundària mostraran el resultat del seu treball en uns vídeos elaborats per ells mateixos sobre aquesta temàtica. Aquests participaran en el concurs Tracta’m de tu, el veredicte del qual es comunicarà en un acte públic el dia de Sant Jordi.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.