L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADA D’ORIENTACIÓ ACADÈMICA: ELS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

06/03/2019

El 28 de febrer els alumnes de 2n dels cicles de grau mitjà i de Batxillerat de l’INS Guinovarda assistiren a una xerrada d’orientació acadèmica sobre els Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) a càrrec de la Fundació Atlas i subvencionada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia.

L’alumnat va tenir l’oportunitat de conèixer què són els CFGS (accés, famílies professionals, titulacions...) i de rebre l’orientació necessària per triar el cicle superior que més li convé segons els seus interessos professionals, expectatives de futur, motivacions,...

Els objectius d’aquestes xerrades són orientar els estudiants en la tria dels estudis que realitzaran després de finalitzar la seva formació en el cicle mitjà o batxillerat, resoldre dubtes que es puguin presentar i que siguin conscients que serà una formació preparatòria per als estudis superiors.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.