L’actualitat

< Tornar al llistat

CARNAVAL INCLUSIU PELS ALUMNES DE TAPDS

04/03/2019

El passar 1 de març els alumnes del cicle d’Atenció a les persones en situació de dependència de l’INS Guinovarda van celebrar un carnaval molt especial.

Per un banda, els alumnes de primer van compartir aquesta celebració amb els avis i àvies de la Residència Lux. Els alumnes es van presentar al centre disfressats d’àngels i dimonis. En una sala ben guarnida per a l’ocasió, realitzaren diverses manualitats i van compartir cançons, balls i converses. Alguns dels residents van visitar l’institut per gaudir de la festa de Carnestoltes que se celebrava al pati.

En canvi, els alumnes de segon d’aquesta formació van visitar el taller ocupacional d’Àuria Cooperativa a Igualada. Els alumnes havien preparat diferents dinàmiques per tal de passar un matí d’allò més entretingut amb els nois i noies del taller. A més, els alumnes i professores van dur a terme les diferents activitats disfressats dels personatges de la novel·la Harry Potter.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.