L’actualitat

< Tornar al llistat

TALLERS I XERRADES PELS ALUMNES DEL CICLE D’ATENCIÓ A PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA

25/02/2019

Els alumnes de 1r de TAPSD de l’INS Guinovarda han realitzat diverses activitats durant aquest mes de febrer que els acosten al que serà el seu futur professional d’una manera pràctica.

Per una banda,  el passat 13 de febrer van participar en el taller de prevenció i tractament d’úlceres per pressió, impartit per les infermeres del CAP de Piera, Sara Marcelo i Olga Sànchez.

Va ser un taller teoricopràctic, on els alumnes van rebre unes nocions bàsiques i van poder-les posar en pràctica com, per exemple, el maneig de la pressió i el tractament de la ferida (neteja, desbridament, tria dels apòsits...).

També aquests alumnes van assistir, el passat 22 de febrer, a la xerrada de DISPIERA,  Associació de Famílies amb Fills Discapacitats Psíquics de Piera. Membres de l’associació van presentar la tasca que duen a terme.

Els alumnes van tenir l’oportunitat d’escoltar alguns testimonis i participar en diverses dinàmiques de grup per saber de quina manera conviuen i es comuniquen amb algun familiar discapacitat, què és el que els agrada fer, què estudien, on treballen...

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.