L’actualitat

< Tornar al llistat

BARCELONA I LA RUTA DEL QUIXOT

21/02/2019

El 19 de febrer, els alumnes de 1r de Batxillerat de l’INS Guinovarda que cursen la matèria de Literatura castellana van realitzar la ruta de El Quijote per Barcelona, un itinerari literari on els alumnes van poder resseguir les petjades de Don Quijote de la Mancha que va acabar la seva trajectòria com a cavaller a la platja de la Barceloneta.

La visita guiada va portar els alumnes pels carrers del barri Gòtic: el carrer Ample, el del Call, on hi havia la impremta de Sebastián de Comelles; el carreró dedicat al bandoler Perot Rocaguinarda,… L’itinerari va finalitzar al passeig de Colom, on es diu que hi havia una finca on es va allotjar Cervantes quan va ser a Barcelona.

Aquest any l’alumnat i el professorat van tenir l’oportunitat de visitar el “Fons cervantí”, ubicat a la Biblioteca Nacional de Catalunya.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.