L’actualitat

< Tornar al llistat

AUDICIONS INSTRUMENTALS DE L’AULA MUNICIPAL DE MÚSICA

14/02/2019

La setmana del 28 de gener al 5 de febrer es van celebrar les audicions instrumentals a càrrec dels alumnes de l'Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. Durant aquests dies els alumnes van anar mostrant el treball fet durant el primer tram d'aquest curs tan a nivell d'instrument com dels diferents conjunts: les dues Big Band's, el conjunt de cordes, el conjunt de guitarres, el combo d'adults i el cor gospel.

L'Aula encara el segon trimestre amb molts projectes: el 25 de febrer tindrà lloc el concert final de la Tocatta a l'escola Herois del Bruc i donarem per tancat el projecte d'aquest curs. Es tracta del 9è any que es duu a terme aquesta activitat de col·laboració entre l'Aula Municipal de Música i tots els alumnes de 5è de primària de les escoles de Piera.

El proper dissabte 23 de febrer tindrà lloc la sessió de música en directe que els professors de l'Aula Municipal de Música ofereixen a l'Associació Dispiera. En aquesta ocasió seran els professors de corda els qui col·laboraran en l'activitat de musicoteràpia que setmanalment té lloc a l'auditori de Ca la Mestra i que va a càrrec del professor Aleix Colom.

L'Aula també participarà en diferents trobades d'instruments. El 9 de febrer a St. Llorenç d'Hortons amb els alumnes de vent, el 30 de març a Montroig del Camp a la trobada de saxos i a Vilafranca amb els instruments de corda.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.