L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADA SOBRE ELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS

08/02/2019

Els dies 6 i 7 de febrer els alumnes de quart i un grup de diferents cursos de l’ESO de l’INS Guinovarda van assistir a unes xerrades informatives sobre els estudis postobligatoris i els Programes de Formació i Inserció (PFI) organitzades per la Fundació Atlas.

D’una banda, l’alumnat va tenir l’oportunitat de conèixer què és el Batxillerat  (els diferents itineraris, les matèries comunes, optatives i de modalitat i que són els CFGM (els requisits per accedir a aquests cicles, les famílies professionals de grau mitjà, titulacions, la continuïtat en els estudis...).

I de l’altra, un grup d’alumnes va tenir l’oportunitat de rebre informació sobre els Programes de Formació i Inserció (PFI), que s’adrecen a l’alumnat que finalitzen l’ESO i no han obtingut el graduat: objectius dels PFI, a qui van adreçats, quina durada tenen els cursos, quina formació rebran, els períodes de preinscripcions i matriculació, etc.

Els objectius d’aquestes xerrades són rebre l’orientació necessària per triar l’itinerari que més li convé a cada alumne segons els seus interessos professionals, expectatives de futur, motivacions... i que els estudiants preguntin i resolguin tots els dubtes que tinguin sobre els estudis postobligatoris.

Les xerrades són ofertes als centres de secundària a través de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.