L’actualitat

< Tornar al llistat

ELS ALUMNES DEL PTT ANOIA SUD VISITEN EL CENTRE ESPECIAL DE TREBALL D'ÀURIA GRUP

08/02/2019

El passats 8 de febrer els alumnes del PTT Anoia Sud, del perfil en Vivers i Jardins, varen visitar la cooperativa Àuria. Aquesta entitat dóna suport a persones o col·lectius vulnerables en la seva inserció laboral i social. Actualment a Àuria Cooperativa hi treballen més de 400 professionals.

La visita s’emmarca dins del mòduls de formació general, Incorporació al món professional, on els alumnes varen poder conèixer d’aprop com funciona una empresa d’economia social oferint així una perspectiva més àmplia de les opcions i  models empresarials que estan treballant els alumnes al mòdul. 

La visita va consistir primerament en la contextualització del Grup Àuria, xerrada sobre els orígens de l’empresa, la seva tasca social, com s’han anat adaptant als canvis,  projectes, espais, maneres de treballar,… i en la segona part de la visita els alumnes varen poder recórrer les instal·lacions industrials i formatives que té el grup a St. Jaume de Sesoliveres (Igualada).

La visita i el tracte rebut, així com l’actitud positiva dels alumnes van fer que la sortida fos un èxit.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.