L’actualitat

< Tornar al llistat

XOCOLATADA SOLIDÀRIA ALS HEROIS DEL BRUC

06/02/2019

Per commemorar el Dia Internacional del càncer infantil, l’Escola i l’AFA Herois del Bruc de Piera organitzen una xocolatada solidària el 15 de febrer a les 16.30h.

Amb el lema Taca't pel càncer infantil, la iniciativa, impulsada per un grup d'associacions de famílies de pacients de l'Hospital Sant Joan de Déu, celebra la seva segona edició. L'objectiu és recaptar fons per a la recerca, però també sensibilitzar i conscienciar que l'única via per combatre el càncer infantil és la investigació, ja que en aquest cas la prevenció no és possible.

Aquesta activitat és necessària perquè els recursos per a la investigació del càncer infantil a Espanya són mínims i gràcies als fons obtingutses podran mantenir ben finançats projectes d’investigació en biologia molecular i cel·lular dels tumors del desenvolupament.

Les cuineres de l’escola s’han ofert de forma desinteressada a elaborar la xocolata desfeta, així que el berenar solidari tindrà una qualitat afegida.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.