L’actualitat

< Tornar al llistat

CONVOCATÒRIA DE PREMIS 2019

06/02/2019

La Junta de Govern Local en sessió celebrada el passat dia 4 de febrer de 2019 va aprovar les bases específiques i convocatòria que han de regir la concessió dels diversos premis que s’organitzen des de la regidoria d’Ensenyament.

Enguany es celebrarà la VII edició dels Jocs Florals. L’Ajuntament vol concedir premis a les millors redaccions de poesia i prosa d’alumnes de primària i secundària del municipi, per tal de potenciar la seva la creativitat i les seves aptituds en l’expressió escrita.

Per altra banda, junt amb els Jocs Florals, s’estableixen els premis Tracta’m de tu. Aquests premis van néixer amb la voluntat de fomentar el bon tracte vers la gent gran i l’intercanvi intergeneracional. Els guardons premien els millors espots d’aquesta temàtica elaborats per alumnes de secundària.

I finalment, els premis TREC que arriben a la seva dotzena edició. Uns guardons de reconeixement a la dedicació dels estudiants de segon de batxillerat de l’INS Guinovarda en l’elaboració dels treballs de recerca. Els premis tenen l’objectiu d’estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, potenciar la recerca fora de l’àmbit universitari i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes a endinsar-se en el món de la investigació. A banda, permeten la creació d'un fons documental per a la Biblioteca de Piera.

Aquests tres certàmens s’emmarquen dins de les accions de foment de la participació a les activitats educatives i per promoure la qualitat i el reconeixement a la feina ben feta així com l’educació en valors i el compromís cívic

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.