L’actualitat

< Tornar al llistat

ROBOTIC A L’EPSEM

05/02/2019

Els dies 28 i 29 de gener els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Guinovarda van participar en un taller de robòtica, organitzat per l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa.

Amb aquest taller els alumnes van tenir un primer contacte amb el món de la computació física i la robòtica i van construir, modificar i/o ampliar robots a partir de Robots LEGO Mindstorms.

 Alguns dels objectius d’aquestes classes pràctiques van ser, entre d’altres, apropar el món de la robòtica als estudiants amb coneixements tècnics, mostrar el funcionament de diferents sensors i dels actuadors que pot controlar el motor i, sobretot, experimentar amb la programació i la mecànica dels robots.

 Aquest taller de robòtica va servir per complementar l’assignatura de Tecnologia, on es descriuen aquests temes de manera teòrica, però que sovint no es duen a la pràctica. També es va aconseguir que l’alumnat desenvolupés la seva imaginació i creativitat a l’hora de construir i programar els robots.

 Aquesta activitat està inclosa en el projecte RoboTIC, dins el programa Acompanyament a l'escolaritat de l'àmbit d'Educació de la Diputació de Barcelona. L’ajuntament de Piera, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix aquest programa als centres educatius del municipi.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.