L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADA INFORMATIVA PROJECTE FUNDACIÓ BARÇA

01/02/2019

El passat 22 de gener els alumnes de 4t d’ESO, 1r de Batxillerat i de 1r de CFGM de l’INS Guinovarda van assistir a la xerrada informativa sobre el projecte FutbolNet que impulsa els Centres d'Acollida de Menors estrangers sense referents familiars (MENA) junt amb la Fundació Barça.

Van presentar FutbolNet com una manera de millorar la vida dels nens i joves més vulnerables a través de l’esport, sobretot utilitzant el futbol i l’activitat física i van explicar que el projecte és tan senzill com realitzar una sessió setmanal de FutbolNet on els menors estrangers es barregin amb els joves del municipi mentre practiquen esport.

Aquestes presentacions es van realitzar a tot l’alumnat de quarts d’ESO dels centres del municipi ja que es pretén conscienciar que l’esport és una eina d’inclusió i que és necessària la col·laboració de tota la població. El projecte s’inclourà com una activitat més del Pla Educatiu d’Entorn de Piera.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.