L’actualitat

< Tornar al llistat

VISITA A L’EXPOSICIÓ SOBRE ORIENTACIÓ TRANSITAR

01/02/2019

El passat dimecres 23 de gener els alumnes del PFI-PTT de l’Anoia Sud van anar a al centre cultural Arts Santa Mònica de Barcelona per visitar l’exposició “Transitar, orientar-se en un mon canviant”.

La mostra proposava reflexionar sobre què és l’orientació a través de les experiències i els testimonis de persones que han participat en el projecte. Les seves aportacions fan reflexionar sobre quin són els nostres somnis i realitats, com canvia el món i com això ens afecta, quines competències necessitem, com afrontem moments de tria, qui ens orienta o com ens formem al llarg de la vida.

Aquesta exposició ha estat el punt central de la Setmana Transitar. Trobades de la Xarxa d’escoles municipals de persones adultes, del grup de treball de Fires i Jornades d’Orientació i el tercer Laboratori Transitar, han estat algunes de les activitats complementàries més destacades. Aquestes activitats formen part de l'estratègia d'orientació i suport a les transicions educatives de la Diputació per lluitar contra l'abandonament escolar prematur i promoure l'educació i les noves oportunitats educatives al llarg de la vida.

Arxivat a: PFI-PTT

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.