L’actualitat

< Tornar al llistat

TALLER “FEM TEC”

23/01/2019

El divendres 18 de gener els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Guinovarda que realitzen l’assignatura Emprenedoria van participar al taller “Fem Tec” ofert per l’oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona.

Aquesta activitat té l’objectiu d’afavorir l'esperit emprenedor, l'autonomia i l'emancipació de les persones joves. Mitjançant el joc i activitats dinàmiques, els alumnes van treballar les emocions, la comunicació, el treball en equip... d’una manera divertida i amena.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.