L’actualitat

< Tornar al llistat

NO A LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

20/12/2018

El passat dimarts 18 de desembre els i les mestres de l’escola Herois del Bruc van fer una concentració silenciosa en contra de la violència de gènere sota el lema “Que cada nena i dona que surti de casa torni sana i salva”.

El claustre del centre va voler mostrar el seu rebuig pel darrer cas on una mestra ha estat assassinada. Des del centre volen agrair el suport de totes les famílies que els van acompanyar en aquest acte i manifesten que continuaran apostant per l’educació en la igualtat, la llibertat individual i la no violència.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.