L’actualitat

< Tornar al llistat

EL CONSELL DE DELEGATS DEL GUINOVARDA

19/12/2018

El passat 11 de desembre els delegats i sotsdelegats d’ESO, Batxillerat i CFGM de l’Ins Guinovarda van participar en el consell de delegats del centre.

Aquesta iniciativa té la finalitat d’implicar els alumnes en les decisions de l’institut i no prendre-les de manera unilateral pels professors o l’equip directiu.

Abans d’aquesta assemblea, des de les tutories, es va informar sobre la creació d’una comissió de delegats, es recordà quines eren les funcions i els estaments dels delegats i es van donar a conèixer els dos temes que s’hi tractaran: la convivència al centre i la seva imatge (estètica i neteja).

Totes les idees de les diferents tutories es van dur al consell de delegats i s’hi van debatre. Aquestes propostes seran analitzades per la comissió de delegats, que suggerirà una sèrie de normes que s’haurien de respectar perquè han estat pensades per l’alumnat i supervisades per professors.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.