L’actualitat

< Tornar al llistat

VISITES D’AUTORES

17/12/2018

En aquest primer trimestre de curs, dues escriptores catalanes s’han acostat a l’Escola Apiària.

La primera va ser Carme Roca el passat 30 de novembre. L’autora de Sis contes revoltats va trobar-se amb els alumnes de tercer de primària que en aquest trimestre  han llegit i treballat aquest llibre. L’escriptora va explicar-los coses interessants d’aquest i va animar-los a llegir i a escriure.

 L' alumnat de quart de primària ha llegit el llibre Les fades són calbes. I per aquest motiu, el passat 13 de desembre van rebre la visita de la seva autora, Cinta Arasa. Als alumnes els va fer molta il·lusió poder veure-la i escoltar de primera  mà curiositats del llibre.

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.