L’actualitat

< Tornar al llistat

EMPARAULEM-NOS ÉS LA NOVA PROPOSTA DEL LLETRA A LLETRA FEM MUNICIPI D’AQUEST CURS

14/12/2018

El projecte Lletra a lletra fem municipi d’aquest curs ja ha començat a gestar-se en els tres centres participants. Alumnes de l’escola Herois del Bruc, l’E.A. Apiària i de l’INS Salvador Claramunt han realitzat el primer taller per començar a assentar les bases i gestar idees del que desenvoluparan en aquest curs.

En aquesta sessió, conduïda per dos dinamitzadors, els alumnes van començar a explorar els usos i les possibilitats de la paraula parlada i escrita, ja que enguany el títol del projecte és Emparaulem-nos. Guiats pels dinamitzadors i pels professors treballaran sobre el valor de la paraula i com aquesta pot adquirir forma i sentit en la presentació final del projecte.

Un cop realitzada aquesta primera activitat, la biblioteca de Piera els convida a visitar les seves instal·lacions i a participar en una sessió on començaran a treballar amb fonts documentals relacionades amb el tema. La biblioteca acompanyarà i donarà suport als centres en el guiatge i desenvolupament del projecte durant tot el curs.   

Lletra a lletra fem municipi forma part del programa d'Acompanyament a l'Escolaritat i millora de l'Èxit Educatiu de la Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona. És un projecte de territori amb la finalitat de potenciar i donar suport al desenvolupament de totes les dimensions de les competències lingüístiques en els infants, joves i adults del municipi. Ajuntament, biblioteca i centres educatius treballaran junts per assolir aquest objectiu.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.