L’actualitat

< Tornar al llistat

LES FLANDES VISITA L'AJUNTAMENT

12/12/2018

Els alumnes de 3r de l'Escola les Flandes van visitar les oficines de l'Ajuntament de Piera el passat 10 de desembre.

Els nens i nenes van ser rebuts a la sala de plens i des d’allà van començar el recorregut per les diferents àrees del consistori. Durant la visita es van mostrar molt participatius i amb molt d'interès. L' alcalde els va rebre al seu despatx i els va convidar de nou a la sala de plens, on li van adreçar un missatge d'agraïment i on també li van fer les preguntes que tenien preparades, ja que estan treballant el municipi. Els alumnes van poder signar al llibre d’honor dels infants de Piera per a que quedi un bon record d’aquesta visita.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.