L’actualitat

< Tornar al llistat

BÀQUET BEAT A TOT RITME

12/12/2018

Per celebrar la festivitat de Santa Cecília, l’Aula Municipal de Música de Piera va organitzar un taller de Bàsquet Beat per alumnes de secundària i que pretén fomentar l’aprenentatge musical utilitzant aquesta metodologia basada en l’ús d’una pilota de bàsquet que actua com a instrument musical i de dinamització social.

El dia 3 de desembre en van gaudir els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Salvador Claramunt i l’escola Apiària i els dies 4 i 5 de desembre ho van els alumnes de quart de l’INS Guinovarda.

Els professors de l’Aula de Música van saber transmetre als alumnes que es pot fer música amb una simple pilota de bàsquet. Professors i alumnes van aconseguir crear ritmes i música a través de les pilotes i la coordinació de tot el grup.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.