L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADES DE SUPORT EDUCATIU A LES FAMÍLIES

04/12/2018

El passat dijous 29 de novembre va tenir lloc la xerrada Qui t’entengui que et compri a l’escola Apiària.

L’activitat va tractar d’un taller de dinàmiques vivencials amb reflexió personal i posades en comú, amb propostes concretes de canvi aplicables a la realitat familiar i educativa, amb els objectius de contextualitzar la realitat dels joves d’avui, prendre consciència de la realitat personal en l’acompanyament dels fills/es i potenciar les habilitats comunicatives principals per a la millora afectiva i efectiva en la relació amb ells. David Codina, mestre, pare i formador va acostar als assistents el món dels adolescents i va donar pistes i eines de com millorar la relació de les mares i pares amb aquests.

Aquesta activitat, organitzada pel centre amb el suport de l’Ajuntament de Piera i la subvenció de la Diputació de Barcelona, forma part del catàleg d’activitats que ofereix la Diputació per donar suport a la funció educativa de les famílies. A partir del treball conjunt dels ajuntaments amb les AMPA i els centres educatius, s'aposta per estimular la participació reflexiva, el debat i l'intercanvi d'experiències dels pares i mares, amb propostes informatives, formatives i d'orientació-acompanyament.

Dins d’aquest programa, properament  l’AFA Herois del Bruc oferirà la xerrada Educar sense cridar a càrrec de l’educadora, sociòloga i mediadora Alba Castellví. I l’AMPA de l’escola Les Flandes organitzarà el taller Amenaces i riscos en l'ús d'internet i les xarxes socials on s’explicaran els  riscos de ciberseguretat aplicats al context dels infants.

 
Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.