L’actualitat

< Tornar al llistat

SORTIDA A LA COLÒNIA VIDAL

03/12/2018

El passat 23 de novembre els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l'Escola Apiària van fer una excursió a la Colònia Vidal. Els alumnes van realitzar una visita guiada per aquesta colònia tèxtil del segle XX.

Varen conèixer les llars dels treballadors, l’escola, la biblioteca, el centre recreatiu, l’església, el safareig, la fàbrica, el canal, etcètera. Per desgràcia no van poder veure la turbina perquè es troba en fase de millora. El Museu de la Colònia Vidal explica com eren la vida i el treball en una colònia tèxtil als inicis del segle XX i mostra la  realitat d’un moment històric de cabdal importància per la història contemporània del nostre país i la seva industrialització. El aquesta sortida el riu Llobregat presentava un aspecte majestuós després de les darreres pluges. L’excursió s’emmarca dins les activitats de Ciències Socials tot explicant la revolució industrial i el coneixement de Catalunya.

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.