L’actualitat

< Tornar al llistat

VISITA AL CENTRE DE L’ONCE

22/11/2018

El passat divendres 16 de novembre els alumnes del segon curs d'Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) de l’INS Guinovarda van visitar el Centre de Recursos Educatius (CRE) de l'ONCE de Barcelona.

Al CRE van realitzar diverses activitats amb els educadors del centre i van aprendre i conèixer recursos adaptats per a persones amb discapacitat visual com ara l’ús de la màquina d'escriure en braille. També van realitzar una activitat per augmentar la sensibilitat en el tacte i en l'oïda i van poder experimentar  en quina situació viuen les persones cegues en el seu dia a dia a partir de l’experiència d'una persona amb discapacitat visual.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.