L’actualitat

< Tornar al llistat

PRESENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ KALILU A L’APIÀRIA

22/11/2018

El passat 13 de novembre va tenir lloc a l'aula Luis Gómez de l'escola Apiària una xerrada on Kalilu Jammeh va explicar la seva dura i inimaginable experiència com a immigrant gambià cap a Europa.

Kalilu Jammeh va sortir de Gàmbia fugint de la pobresa i va arribar a Espanya després d'haver fet més de 17.000 quilòmetres. Tot aquest periple va quedar reflectit en un llibre (El viatge de Kalilu) publicat l'any 2009 en castellà i que ja ha estat traduït al català, al francès i a l'anglès, sent la primera persona que escriu la seva experiència migratòria d'Àfrica a Europa.
La xerrada també va servir per presentar la fundació Kalilu Jammeh, una ONG d'ajut al desenvolupament, sense ànim de lucre, independent i aconfessional fundada pel mateix Kalilu i que vol contribuir a eradicar la pobresa extrema de Gàmbia impulsant i afavorint el desenvolupament educatiu, social i econòmic del país.

Un cop acabada la xerrada, es va iniciar un animat col·loqui que va posar punt i final a un acte, on el nombrós públic assistent va poder conèixer de primera mà la crua realitat de la immigració, un dels problemes més greus que té el món actualment.

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.