L’actualitat

< Tornar al llistat

XERRADES SOBRE ARBITRATGE

20/11/2018

Els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Guinovarda van assistir a una xerrada sobre l’arbitratge, organitzada pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Delegació de l’Anoia. Les sessions van ser impartides per Heaven Núñez, àrbitre de futbol de 1a divisió catalana i exalumne de l’institut.

Amb aquestes xerrades, es pretén presentar una visió de l’arbitratge des d’una altra perspectiva: la laboral i la formativa. Arbitrar no és només el que es veu a dins i a fora d’un camp de joc. També és comprometre’s, esforçar-se, prendre decisions, ser organitzat i perseverant, tenir personalitat, treballar en equip... Un ventall de valors que d’una manera o d’altra també es treballen a les escoles i als instituts.


Finalment, des de l’INS Guinovarda, felicitem el Heaven Núñez per l’excel·lent progressió en el món de l’arbitratge. Un àrbitre jove que, actualment, s’està preparant per ascendir a 3a divisió.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.