L’actualitat

< Tornar al llistat

IV PASSATGE DEL TERROR A L’ESCOLA HEROIS DEL BRUC

12/11/2018

Més de quaranta actors, entre alumnes i familiars, van participar dimecres 31 d’octubre al Passatge del Terror organitzat per l’AFA de l’Escola Herois del Bruc.

Enguany, el gimnàs de l’escola recreava un hotel terrorífic que va fer posar els pèls de punta a tothom qui entrava. La sang, la foscor i la música esfereïdora predominaven l’ambient tenebrós. Cal destacar l’actuació espectacular dels actors i una magnífica posada en escena.

L’AFA dona les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que han fet possible aquesta iniciativa, a la comunitat educativa de l’Escola Herois del Bruc i a  l’Ajuntament de Piera. Sense cap mena de dubte va ser una nit inoblidable!

El Passatge del Terror de l’Escola Herois del Bruc ja s’ha convertit en un clàssic del Halloween a Piera, amb un gran nombre d’espectadors i, segur que l’any vinent hi haurà un tema que farà tremolar encara més!

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.