L’actualitat

< Tornar al llistat

NOU CICLE DE L’ANEM AL TEATRE

09/11/2018

La rateta que escombrava l’escaleta ha estat la primera obra que ha donat el tret de sortida al programa Anem al teatre 2017-2018. Els més menuts de les escoles Creixà, Flandes i Apiària van atansar-se el passat 6 de novembre al teatre Foment per gaudir d’aquest conte clàssic.

La companyia Festuc Teatre va adaptar el conegut  conte de Charles Perrault amb els seus trets particulars: teatre, titelles i música.

La setmana vinent seran els alumnes de cicle inicial qui es desplaçaran al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada per assistir al un concert de Jordi Tonietti que interpretarà les cançons del seu disc Cançons del mar. Un viatge musical per diferents racons del mar que té com a protagonistes personatges de les profunditats de l’oceà, fars, cavallets de mar, balenes, gavines, onades... Tot un univers marí inspirat en la vida d’un mariner i aventurer italià, que fou el besavi de l’intèrpret.

Anem al teatre és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’ajuntament de Piera que ofereix espectacles d'arts escèniques i musicals als alumnes  a un preu econòmic. El programa té 23 anys d'experiència i prop de 80.000 espectadors anuals a les comarques de la província de Barcelona.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.