L’actualitat

< Tornar al llistat

LA MARATÓ DE TV3 A L’INS GUINOVARDA

05/11/2018

Del 22 al 26 d'octubre, els alumnes de 3r i 4t d'ESO, Batxilletat i Cicles Formatius de Grau Mitjà de l'INS Guinovarda van participar en les xerrades divulgatives organitzades per TV3 i Catalunya Ràdio amb motiu de La Marató 2018.

Aquest any, la 27a edició de La Marató se centra en la campanya de difusió i sensibilització social sobre la realitat humana i mèdica del càncer.

 Aquesta malaltia es va explicar als joves en un vídeo que combina el testimoni de persones que en tenen amb l'explicació de l'oncòloga i investigadora Joana Vidal i la participació d’"instagramers", "youtubers" i Blaumut amb la cançó "Partícules", inspirada en els testimonis que presenta el vídeo. Després de la projecció, van rebre informació sobre què és el càncer, quins tumors són els més freqüents, com es pot prevenir, els tractaments, la recerca…

 Els objectius d'aquestes xerrades de La Marató són divulgar, sensibilitzar i conscienciar els joves sobre el càncer i acostar els joves a la realitat d'aquesta malaltia.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.