L’actualitat

< Tornar al llistat

NOU CURS DEL CONSELL D'INFANTS I ADOLESCENTS

30/10/2018

El dia 24 d’octubre es va celebrar la primera sessió plenària durant la qual es van renovar els membres d’aquest òrgan consultiu que enguany incorpora alumnes de 1r d’ESO

La primera sessió del curs 2018-2019 del Consell d’Infants i Adolescents es va dur a terme el passat 24 d’octubre a la sala de plens de l'Ajuntament. En aquesta sessió es va acomiadar  als consellers i conselleres que deixen el càrrec i van prendre possessió els nous membres del consell. L’acte va estar presidit pel 1r tinent d'alcalde, Josep Llopart, acompanyat del regidor d’Ensenyament, Josep Maria RoselI, i de Neus Nuñez, regidora de Joventut.

En aquesta primera sessió plenària es va renovar el compromís per part de l’equip de govern de comptar amb les aportacions del consell per transformar la ciutat. Així mateix, es van començar a perfilar les propostes a treballar durant el nou curs. Des de l'equip de govern es va demanar als membres d’aquest òrgan consultiu que els ajudin en la transformació d'un parc de la vila i que exposin idees per tenir en compte en l'espai jove.

Aquest curs el consell comptarà amb representants del col·lectiu d’adolescents. Aquesta incorporació, però, es farà de manera progressiva i enguany només hi participaran alumnes de primer d'’ESO.

Recordem que el reglament d’organització i funcionament del Consell municipal d’Infants i Adolescents va ser aprovat en el ple del passat 25 de juliol de 2018. Aquest és un òrgan municipal de participació democràtica, amb voluntat de continuïtat, on els infants i adolescents tenen l’oportunitat d’exercir la ciutadania, col·laborant (a través de la seva mirada) en la construcció, desenvolupament i millora del municipi, duent a terme propostes o accions amb voluntat transformadora. El Consell es reunirà un cop al mes amb la voluntat d’acompanyar els nens i joves a ser persones responsables i preocupades per construir un futur millor, és a dir, formar ciutadans de ple dret.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.