L’actualitat

< Tornar al llistat

ENSENYAMENT VISITA DOS CENTRES EDUCATIUS DE LA VILA

10/10/2018

Una delegació dels Serveis Territorials a la Catalunya Central s’ha reunit amb docents i equip directiu de l’INS Salvador Claramunt i de l’escola Creixà

Aquest dimecres 10 d’octubre una delegació dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central ha visitat dos centres escolars del municipi, concretament l’INS Salvador Claramunt i l’escola Creixà. A la trobada hi han assistit la directora, Dolors Collell; la directora adjunta, Júlia Estaran; la coordinadora territorial de formació professional, Mar Raluy, i Glòria Brugués, de la Secció d'Obres i Manteniment. Per part del consistori també hi han estat l’alcalde, Jordi Madrid, el regidor d’Empresa i Ocupació, Josep Llopart, i el regidor d’Ensenyament, Josep Maria Rosell.

En la reunió amb l’equip directiu i docent de l’Institut Salvador Claramunt s’han tractat temes com la necessitat de la renovació i adaptació de les instal·lacions existents o la construcció d’un nou equipament. En aquest sentit, s’ha visitat el solar urbà ubicat al carrer Josep Vidal, on el consistori proposa la construcció del nou centre.

En la visita a l’escola Creixà s’ha volgut conèixer les instal·lacions i la realitat del dia a dia d’aquest centre educatiu ubicat a Can Canals. L’equip directiu del centre ha transmès a la directora dels serveis territorials les seves inquietuds i el projecte educatiu per a aquest curs 2018-2019.

Aquesta trobada dona continuïtat a la reunió celebrada el passat 19 de setembre amb el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, on ja es va parlar de la situació dels centres del municipi i especialment de l’INS Salvador Claramunt, un centre al qual calen millores estructurals i una ampliació per tal de descongestionar les ràtios d’alumnes a l’educació secundària i obrir la possibilitat d’acollir més cicles formatius al municipi.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.