L’actualitat

< Tornar al llistat

CELEBRADA LA COMISSIÓ INSTITUCIONAL DEL PEEP

10/10/2018

El passat 8 d’octubre es va celebrar la sessió plenària de la comissió representativa institucional del Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP).

En aquest plenari, presidit pel regidor d’ensenyament, es va aprovar la memòria d’actuacions i els costos del pla educatiu 2017-2018 així com el pla d’actuacions i el pressupost per aquest curs.

Aquest serà el sisè any de desenvolupament del pla educatiu en el municipi on les activitats vinculades a aquest cada vegada estan més consolidades. Cada curs es fa una valoració de les activitats realitzades, es proposa la continuïtat d’aquelles que han estat un èxit, es mira de modificar i millorar els aspectes de les que no han funcionat tan bé, algunes es deixen de portar a terme perquè no acaben de respondre els objectius i es proposen de noves per tal de reforçar o millorar les línies marcades.

Mostra d’això és ha estat la creació del Consell d’Infants en el passat curs i que enguany s’ampliarà amb la incorporació dels adolescents. Aquest curs també, des de la Regidoria de Joventut, es promouran projectes en els instituts que també propiciïn la participació dels joves.

Dins del PEE 2017-2018, es va crear un catàleg d’entitats on els alumnes de tercer i quart d’ESO poden realitzar el servei comunitari. En aquest curs es desplegarà aquest catàleg amb d’implementació d’aquest servei a l’INS Guinovarda i es crearà una comissió per tal de fer un seguiment del seu desplegament i funcionament a nivell municipal.

La col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i l’ajuntament de Piera per a portar a terme en el PEE queda regulada per un conveni el qual s’ha renovat aquest any i estarà vigent fins el 2021. Aquestes administracions tenen com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.