L’actualitat

< Tornar al llistat

SESSIÓ FORMATIVA DE SUPORT TIC

08/10/2018

Alumnes d’ESO, Batxillerat i CFGM van assistir a una sessió formativa de suport a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), organitzada pel professorat del cicle formatius Sistemes microinformàtics i xarxes de l’INS Guinovarda.

Amb aquesta formació, es pretén donar eines senzilles als dos responsables TIC de cada grup per poder solucionar les incidències de primer nivell que es vagin produint durant el curs. D'aquesta manera, un percentatge d’aquestes incidències poden ser resoltes amb eficàcia i rapidesa pels propis alumnes. També se’ls va informar de totes les novetats de suport TIC que s’han incorporat aquest nou curs en el centre .

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.