L’actualitat

< Tornar al llistat

FOMENTANT L'EMPRENEDORIA ENTRE ELS JOVES

01/10/2018

Piera aposta per la metodologia “Fem Tec” que vol potenciar actituds emprenedores al carrer i a les aules a través de jocs i activitats dinàmiques

El Departament de Joventut de Piera aposta per la metodologia “Fem Tec”. Es tracta d’un recurs que ofereix l’oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria juvenil com actitud de vida al carrer o a classe. Aquesta metodologia es basa a aprendre jugant mitjançant activitats dinàmiques i jocs que donen una visió més amena dels continguts. De fet, els joves participen en el seu aprenentatge, de forma individual i en grup, i ho fan experimentant, descobrint i activant les seves emocions, actituds que els ajuden a implicar-se més i aprendre de forma més propera.

El passat dijous 27 de setembre es va provar aquesta metodologia amb nou professionals entre els quals hi havia docents de l’institut Guinovarda i de l’EA Apiària i la regidora de Joventut, així com les tècniques del PIDCES, de joventut i d’ensenyament. La previsió és, pròximament, fer un taller destinat al jovent.

Piera és el primer municipi de l’Anoia que aposta per aplicar aquesta metodologia a les aules i al carrer. La intenció és que el “Fem Tec” es pugui fer arribar a altres pobles de la comarca.

Els docents interessats en emprar aquests materials a les aules poden consultar-los a l'enllaç https://www.diba.cat/web/fem-tec

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.