L’actualitat

< Tornar al llistat

REUNIÓ AMB EL CONSELLER D'ENSENYAMENT

20/09/2018

Representants municipals han reclamat la construcció del nou INS Salvador Claramunt i la gratuïtat del transport escolar no obligatori per a les famílies de Piera

Dimecres 19 de setembre, representants municipals es van reunir amb el conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, amb la intenció de posar de manifest la realitat educativa de Piera. A la trobada van assistir-hi la directora dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Dolors Collell, l’alcalde de Piera, Jordi Madrid i el regidor d’Ensenyament, Josep Maria Rosell.

Un dels temes que es van tractar va ser la necessitat de pal·liar el desequilibri actual a les escoles, amb una sobresaturació als centres educatius del nucli i pocs alumnes a l’escola Creixà, ubicada a Can Canals. També es va demanar a la conselleria la construcció del nou edifici de l’Institut Salvador Claramunt. El centre, en el qual estudien nou grups d’ESO, ha necessitat la instal·lació d’unes aules prefabricades al pati per a poder garantir el bon funcionament de les classes. La construcció d’un nou institut podria ajudar a descongestionar les ràtios d’alumnes a l’educació secundària i obriria la possibilitat d’acollir nous cicles formatius. La trobada també va servir per demanar al Departament d’Ensenyament la gratuïtat del transport escolar no obligatori per a les famílies de Piera, tot i que es tracta d’una mesura que ara mateix no és possible tenint en compte la legislació vigent.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.